Jobb fra hjemmekontor med fleksibel arbeidstid og fastlønn

tre glade personer

Dialog Norge ser etter flere som ønsker en hverdag en selv kan tilrettelegge og jobbe hvor enn i verden. Se hvordan (og ikke minst hvor) våre ansatte legger opp sin arbeidshverdag!

Den typiske kommunikatøren

… finnes, men er kanskje ikke helt enkel å definere 100 %. Det vi kan si er at en typisk kommunikatør ofte er en positiv, utadvendt og selvdreven person som virkelig liker å prate med mennesker. 

Vi ser etter deg som har et hjerte for den gode saken og som helst har erfaring med telemarketing fra før av. Snittalderen i Dialog Norge er ca. 42 år.

Med hjemmekontorer over hele verden, fleksible arbeidstider og ikke minst fastlønn er Dialog Norge en tilpasselig og komfortabel “arbeidsplass”. Vi ser etter deg som ønsker en deltidsstilling (minimum 50 %) og en meningsfull hverdag med stabil inntekt. All kommunikasjon foregår på norsk, både internt og med de vi ringer.

Møt de ansatte

Dine nye kollegaer er engasjerte mennesker som hjelper humanitære og ideelle organisasjoner ved innsamling av donasjoner. Her har vi en tydelig lagånd og et ønske om å alltid gjøre hverandre bedre, og vi samarbeider for å gjøre verden bedre for de mange. 

Se hvordan noen av våre ansatte jobber og hva en arbeidsdag kan by på:

Ole Narverud

Seniorkommunikatør

Ole Narverud jobbet seg opp fra kommunikatør til seniorkommunikatør, men jobber samtidig i media. Fra hjemmekontoret i Oslo tilpasser han sine egne arbeidstider, samtidig som han skjøtter sine andre verv og prosjekter. 

Som tidligere helsearbeider er Ole også særlig investert i ideelle og humanitære organisasjoner som støtter opp om folkehelse på tvers av landegrenser. Likevel merket han raskt at interessefeltet utvidet seg, jo lengre han jobbet for andre typer kunder:

– Etterhvert som man blir kjent med kunden blir man genuint interessert. Om jeg for eksempel ringer for Regnskogfondet i en periode, tar jeg meg selv i å lese meg opp på egenhånd og å prøve å få med meg relevante nyheter. Rett og slett å sette seg inn i kundens visjon på egenhånd.

Kunnskap fra journalistikken og en teft for språk er et av Oles mange verktøy i jobben. Dette gir en liten fordel, særlig når han skifter mellom å ringe for ulike kunder og fra en målgruppe til en annen. 

– Det viktigste er å være klar over at du snakker med, og ikke til, et annet menneske.

Kanskje har du som Ole N. andre prosjekter i vinden, men ønsker en fast inntekt ved siden av? 

Under kan du se våre ledige stillinger:

Ole Narverud 1

Emine Gözlek Yesilurdu

Prosjektassistent/Admin

Emine Gözlek Yesilurdu bor i Tyrkia, men ønsket seg en jobb med norsk lønn og pensjons- og ferieordning. Tidsforskjellen er for Emine bare en fordel; det lar henne tilpasse egen hverdag, ha andre prosjekter gående ved siden av og samtidig kunne få unnagjort alle ærend.

Kombinasjonen av selve jobben og fleksibiliteten skaper en frihetsfølelse, samtidig som man gjør noe virkelig meningsfylt og utgjør en forskjell i verden, mener Emine.

Hun understreker også: 

– Det handler ikke om å drive telefonsalg – altså å ringe rundt for å selge et “produkt”. Det handler om å selge giverglede, altså få støttespillere til å styrke sitt engasjement ved å gi en donasjon til en av sine hjertesaker.

Ved å stille opp internt rykket Emine raskt oppover med tilbud om mer administrative oppgaver. Hun holder fortsatt fast i deler av rollen som kommunikatør, men har nå fått rollen som prosjektassistent. Emine har med andre ord opplevd at et selskap i vekst og gode ordninger virkelig skaper store karrieremuligheter.

– Tar du ansvar, får du ansvar! Vi vokser, og karrieremulighetene er mange.

Har du ønsker om en arbeidshverdag som Emines? Klikk under for å søke.

Emine 3

Ole Grieg

Seniorkommunikatør

Ole Grieg har lang fartstid innen salg og som salgsleder. Etter å ha prøvd ut pensjonisttilværelsen i et par måneder var han klar for å komme i gang med noe nytt. Både av interesse og som en fin ekstrainntekt kom han til Dialog Norge. 

Ole tilpasser arbeidstiden etter når han har anledning og setter pris på å kunne ta en fridag når det skulle passe seg:

– Å ha hjemmekontor er en helt ypperlig løsning for en pensjonist. En trenger egentlig ikke så mye mer enn en PC og å opprettholde gode rutiner for arbeidsuken. Kapasiteten kan man tilpasse etter mulighet og ønske.

Videre ønsker Ole å formidle at dette ikke er telefonsalg, men en stilling for den som kan og vet hvordan man snakker med mennesker. Kombinert med litt selvdisiplin er dette en jobb som gir mestringsfølelse på tvers av resultater og giverpleie.

– Et meningsfullt arbeid som passer inn i hverdagen til en pensjonist.

Høres Oles løsning ut som noe for deg? Klikk under for å komme i kontakt med oss:

ole grieg

Lene Thoresen

Prosjektleder

På hjemmekontor i Spania sitter Lene. Herfra opprettholder hun kundekontakt, følger prosjekter fra A til Å og sørger for mye av den daglige driften i Dialog Norge. Lene begynte også som kommunikatør, men er i dag prosjektleder. 

Lene sørger for at rutinene opprettholdes, samtidig som hun gjennomfører onboarding av både kunder og ansatte. Ved å legge opp en fadderordning og stille opp for de ansatte gjennom hele arbeidsuken, tilrettelegger Dialog Norge for et godt arbeidsmiljø selv om avstanden er stor.

– Den store fleksibiliteten jobben tilbyr gjør at man kan jobbe fra hvor enn man vil og bestemme egen arbeidstid mellom kl. 09.00-21.00. Blant våre ansatte er det et mangfold av ulike livssituasjoner, hvor alle kan finne sin løsning. Har man for eksempel barn i ung alder, en annen deltidsjobb eller andre gjøremål kan du selv sette sammen hverdagen.

Lene er stolt av selskapet og dets utvikling de siste årene. Det legges vekt på en solid opplæring og stadig oppfølging, og slik sikre trygghet for de nyansatte. 

– Er man selvdreven og rutinert vil man raskt se mulighetene Dialog Norge har å by på.

– Jeg er veldig stolt av å lede en såpass engasjert og dyktig gjeng, og jeg håper vi klarer å styrke teamet for å kunne bistå den stadig voksende kundeporteføljen.

Kanskje din nye karrierevei vil ligne Lenes? Ta kontakt under:

Lene 1

Nå søker vi deg!

Uansett livssituasjon eller hvor på kartet du befinner deg ser vi frem til å ta imot din søknad. Kanskje ønsker du en jobb i Norge, men å arbeide fra utlandet som Emine? Har du andre prosjekter gående, slik som Ole N.? Kanskje du ser for deg en strategisk lederjobb som Lene – eller er du pensjonist som Ole G. og synes dette høres interessant ut?

En fleksibel hverdag, en meningsfull jobb og trygge rammer. Vi håper å høre fra deg!