Dialogs første interne nyhetsbrev!

Hei alle kollegaer i Dialog og velkommen til vårt splitter nye interne nyhetsbrev!

Dette er Stine som skriver, jeg er salgs- og markedskonsulent i Dialog. Sammen med Wim jobber jeg med å få inn nye kunder og prosjekter så alle kommunikatørene våre skal få nok å ringe på og i tillegg bruker jeg mye tid på kommunikasjonsarbeid, som å lage salgspresentasjoner, rapporter og skrive innlegg til LinkedIn. Nå har jeg også fått ansvaret for vårt nye interne nyhetsbrev!

Dialog Norge er inne i en eventyrlig vekstfase, som mange kanskje har lagt merke til. Vi gikk inn i 2023 med 25 ansatte og vi har på bare noen måneder vokst til over 40 medarbeidere! Dette er vi veldig glade og stolte over å ha fått til, men det byr også på noen nye utfordringer. For eksempel har vi vært vant til at prosjektbriefer og den månedlige kaffepraten har vært nok til å holde alle informert om hva som skjer i Dialog, men slik er det ikke lenger. I vårt nye nyhetsbrev kommer vi til å fortelle om hva som skjer i bedriften, om de ulike prosjektene våre og menneskene som fyller rollene i organisasjonen vår, så alle er informert om de store linjene.

Ønsker du å bidra med noe i nyhetsbrevet eller at vi skal informere om noe spesifikt? Ta kontakt med Stine på Slack eller på stinen@dialognorge.no

De siste ti dagene har det skjedd uvanlig mye! Det har vært firmatur til Polen, ledersamling i Kristiansand og Skillshare-konferanse der vi stilte sterkt og fikk masse skryt av organisasjonene vi jobber med. Disse møtepunktene gir masse energi og inspirasjon. Planlegging for neste års firmatur er allerede i gang og vi anbefaler alle å sette av tid i kalenderen til å være med.

Dialogtur til Warszawa

Dialogs første firmatur noensinne gikk endelig av stabelen i pinsehelgen. Ole G, Rita, Chau, Annette og Ann Kristin har skrevet litt om turen:

[/gem_textbox]

Reisebrev fra Rita

Endelig var dagen kommet vi skulle på  TUR ! Vi var nok 11 forventningsfulle på hver vår kant som var utrolig spente på å treffe kollegaer og ikke minst ha det gøy. Shani og undertegnede møtte Olemann, Ole G, Annette og Wim på Gardermoen og da var skravla i gang. Flyturen for de fleste av oss gikk smertefritt og vi hadde bestilt nydelig vær til hele turen.

Vi skulle møtes til middag på kvelden. Den ble litt forsinket da Lene opplevde forsinkelser på sin reise. Det ble full jubel da hun kom til bords (mange var sultne) og endelig var hele gjengen samlet!

Etter middag hadde vi leid et konferanserom hvor Olemann hadde laget tidenes vanskeligste quiz. Jeg tror den som vant her hadde 3 riktige av en hel haug med spørsmål – undertegnede zero  (tror Wim vant). Men det er ikke det viktigste å vinne, men å ha det gøy og det sto ikke på latteren her for å si det sånn. Vi hadde fikset premier til ALLE! T-skjorter med et lite sitat som jeg synes passet til hver og en. Det er lagt ut masse bilder: zoom inn og se teksten på dem hvis du har lyst.

Etter quiz tok vi en tur i baren – klokka begynte å bli sent og mange var nok slitne og ville legge seg, men ikke firerbanden, neida- ( Lene, Annette, Ole G og jeg vi hadde nachspiel vi på rommet mitt… og lattermusklene ble igjen satt på prøve (og ja det ble sent).

Men helt om natta: da er du helt om dagen.

Lørdagen kom og vi skulle til den ærverdige gamlebyen og ha lunsj og rusle litt. Vakker by med masse turister og vi var da de fineste. Vi koste oss masse. God lunsj var det også. Så bar det tilbake til hotellet for å trene, svømme, sove eller gjøre ingenting før Ole G og Terje hadde sine seanser. Ole G om den gode samtalen og Terje med gruppeoppgaver som gikk på hva hver og en av oss kan gjøre for å hjelpe hverandre og å inkludere ikke minst de nye. Tror Terje fikk med seg mange gode tips tilbake til ledersamlingen!

Etter dette hadde vi en liten lek: pokerfjes, undertegnede hadde fått inn hver og en sin favorittsang og så spilte vi av og det skulle gjettes på hvem sin sang som tilhørte hvem. Ikke lett den heller – Terje vant med 4 rette mener jeg. Godt det var han, det viser at han kjenner noen av oss pittelitt.

Drosjene kom og vi skulle til middag- litt hipt sted med de lekreste bilene i gaten Lamborghinier osv. Lekker populær restaurant god mat og masse latter. Noen avsluttet kvelden på nattklubb for å danse, vi andre dro til hotellet.

Søndag: utrolig fint vær- mange på treninga og andre gikk tur. Lunsj rett over gaten og vi koste oss: det rare er at hele denne gjengen følte jeg at jeg hadde kjent lenge …. og sånn var det for de fleste tror jeg.

Det var ingen kulturelle innslag her som å besøke slott eller museer, det har vi sett før, her var det om å gjøre å ha det gøy sammen fra morgen til kveld. Deilig middag ble det på søndags kvelden og koselig gammel restaurant med noe i veggene. Nattklubb igjen for ungdommen og resten av oss avsluttet med en tur i baren i hvert fall jeg og Ole G.

Det er mye som kunne vært fortalt om denne turen- bare hyggelige ting- men tror jeg avslutter omtrent her- hjemreisen gikk fint. Og det er bare å si JA det blir tur til neste år og, og de da som ikke melder seg på – ja de får skylde seg selv. Dette var lykkepiller i 4 dager og den lever vi lenge på!

Chau var i komiteen og tok seg av masse ( pluss humøret ditt da ) Tusen takk.

Ole G var i komiteen og hadde faglig. Tusen takk!

Olemann– han var også i komiteen og sto for Quiz: tusen takk!

Terje hadde faglig pluss annet- tusen takk, ikke minst for at du er så raus!

Undertegnede sto for litt underholdning i form av T skjorter og pokerfjes.

Tusen takk!

MVH Rita

Ole G: Jeg syntes vi hadde en fantastisk fin tur. Etter å ha jobbet i Dialog i 6 år, var det veldig fint å få treffe folk i «virkeligheten», ikke bare som et bilde på en pc- skjerm. Vi hadde mye tid sammen alle sammen og i grupper, og fikk virkelig anledning til å bli godt kjent. Gode kolleger blir til gode venner, og det gir en god følelse å jobbe videre sammen med gode folk en kjenner.

Håper mange flere blir med ved neste korsvei!

Chau: Turen var fantastisk. Det var godt å bli kjent med gode kollegaer i fysisk form istedenfor en 2D dimensjon gjennom chat og webcamera.
Hyggelig opplevelse, god mat og gøyal gjeng med andre ord en boost av en teamfølelse og en tilhørighet til Dialog.

Ann Kristin om turen

Det var en fantastisk tur. Det å endelig kunne se sine kollegaer LIVE etter over 3 år bak en skjem for mitt vedkommende. En herlig gjeng med blandede drops vil jeg beskrive oss som. Alle ville alle vel, det var så mye positiv energi. Litt faglig, mye sosialt og det var alt fra morgen gym til sene timer på dansegulvet. Måltidene vi fikk sammen fra tradisjonelle polske retter til de mer fancy stedene.

Gamlebyen, parkene, taxiturene og et flott hotell med mange muligheter. Samtidig var det et valg, ikke alle måtte gjøre alt bortsett fra det faglige og middagene. Turen var tilpasset alle aldre og interesser.

Jeg vil berømme reisekomiteen og Terje som betalte det meste av dette, og etter det alle sammen. Alle var med på å bidra på sin måte til at dette ble så vellykket.  Veldig mye god kunnskap og erfaring fra nettopp dette med at vi er ifra så mange forskjellige steder og aldere. Dette gjør oss så gode som vi er.

Alle er like viktige for å oppnå de beste resultatene for Dialog. Det viste denne turen.:heart_eyes: Teambuilding på et meget høyt nivå:clap:

Annette:  Turen var kjempekjekk, fantastiske kollegaer, nydelig vær, god mat, mye drikke og ikke minst mye lott og løye. Eg gleder meg allerede til neste tur :slightly_smiling_face:

Ledersamling i Kristiansand

Etter Warszawa gikk turen videre til Kristiansand for lederteamet vårt: Eier, grunnlegger og daglig leder Terje, assisterende daglig leder Christer, operativ leder Lene og salg- og markedsleder Wim har en årlig ledersamling der alle møtes fysisk, evaluerer året som har gått og planlegger året som kommer.

Til vanlig sitter Terje i Leeds i England, Christer på Sardinia, Lene i Cordoba i Spania og Wim i Horten i Norge, så et årlig samlingspunkt er ekstra verdifullt.

Denne gangen stod spesielt voksesmerter på planen. Hvordan vi skal takle disse med en bedre struktur og flere folk på laget for å gå fremover som en mer robust og sterkere bedrift.

Fundraising Skillshare i Kristiansand

Hvert år de siste 10 årene har CRM-leverandør Profundo arrangert Fundraising Skillshare-konferanse for humanitære organisasjoner og leverandører. I år ble denne arrangert 1. og 2. juni i Kristiansand og fra Dialog deltok lederteamet og Stine. Vi jobber med mange av de samme organisasjonene som Profundo, så dette var en veldig fin anledning til å møte med gamle kunder i tillegg til at vi fikk sjansen til å bli kjent med nye mulige kunder.

Vi fikk også masse skryt – til og med fra scenen! Flere av foredragsholderne nevnte Dialog som en viktig faktor for at de har klart å oppnå fundraisingmålene sine. Spesielt organisasjonen Menneskeverd og Mental Helse Ungdom anbefalte et samarbeid med oss – og «Bestefar» Ole G ble spesielt nevnt og berømt for sine gode samtaler for MHU.

Det var utrolig gøy å sitte i salen og få så gode tilbakemeldinger og det er selvfølgelig takket være det fantastiske arbeidet våre kommunikatører gjør hver eneste dag og de gode samtalene dere får til som er årsaken til at kundene våre er komfortable med å anbefale oss videre.

Det var alt for denne gang! Husk å laste ned Slack som egen app på datamaskin/telefon, så du henger med i intern kommunikasjon. Del gjerne gode historier eller kilder til frustrasjon med kolleger på prosjektene du sitter på. Vi som jobber fra hjemmekontor må være ekstra bevisste på å holde god kontakt via digitale kanaler, støtte oss på hverandre og skape et godt virtuelt arbeidsmiljø.

Har du en ekstra god historie du vil alle skal få med seg? Send meg en PM på Slack så den kan komme med i neste nyhetsbrev!

Med vennlig hilsen

Stine