Leverandører og samarbeidspartnere

Profundo

Profundo er kanskje Norges ledende leverandør av database og fundraisingtjenester i Norge i dag. De spesialiserer seg på løsning av de frivillige organisajonenes behov når det gjelder innsamling av gaver, medlemskap, frivillige, kommunikasjon, regnskap, abonnement og salg. Dialog har et utvidet samarbeid med Profundo da vi har mange felles kunder. Vi har blant annet utviklet tjenesten aptXact i felleskap.

Puzzel

Puzzel er leverandør og spesialist på SMS- og mobilbetaling. Vi kjenner Puzzel sine SMS-løsninger inngående og bruker deres tjenester i alle typer kampanjer – utsendelser av kvitterings-SMS i etterkant av samtalene og betalings-SMS.

LeadDesk

Er vårt callcentersystem. Leaddesk er et pålitelig system som gir oss god oversikt og kontroll over alle kampanjer vi gjennomfører. LeadDesk brukes til ringing, utsending av SMS, registrering av all data og loggføring. Vi har et godt og tett samarbeid med Leaddesk. LeadDesk er GDPR godkjent.

Solidus CRM

Tilbyr rimelige og brukervennlige tjenester for giver, fadder- og medlemshåndtering for organisasjoner i Norge. De gjør mye av jobben for organisasjoner og foreninger slik at inntektene økes med så minimal innsats som mulig for organisasjonene. Rundt 800 organisasjoner benytter i dag Solidus’ løsninger for å øke inntektene og redusere kostnadene.

Citrix ShareFile

Er vårt fildelingssystem som vi bruker både internt og med kunder. Det er en sikker bedriftsløsning for synkronisering og deling av filer som dekker vårt behov til sikkerhet, mobilitet og samarbeid. Dette er en godkjent løsning med tanke på GDPR.

Datafactory

Datafactory er de vi bruker dersom vi har behov for manuell oppdatering og eller påføring av riktig kontaktdata.

Noen av våre kunder

Kontakt oss
Ønsker du å finne ut mer om hva vi kan tilby? Ta kontakt med Daglig Leder Terje Schea
e-post: terje@dialognorge.no / tlf: 21 39 60 45
Kontakt oss
Ønsker du å finne ut mer om hva vi kan tilby?
Ta kontakt med Daglig Leder Terje Schea
e-post: terje@dialognorge.no / tlf: 21 39 60 45 
Vårt kontor
Verksgaten 1A, 4013 Stavanger
E-post
dialog@dialognorge.no
Telefon
51 21 19 19