Skaff ressurssterke støttespillere for å løfte innsamlingsarbeidet til et nytt nivå. Inviter til dialog og dyrk de gode relasjonene.

Som en humanitær organisasjon har du ofte fokus på enkeltgivere, som er like viktige om de støtte deg med 50 kr eller 5000 kr per år. Å verve og følge opp enkelt givere og medlemmer er en viktig og tidkrevende oppgave.

Bedriftssamarbeid

Partnerskap

Smile, Hairstyle, Laptop, Mammal, Happy

Å få inn bare en ressurssterk partner eller sponsor kan imidlertid gjøre en stor forskjell for inntektene. Bare at det ikke er så lett å finne ut av hvem som kan tenke seg å støtte akkurat din organisasjon. Ikke så enkelt er det å finne ut av hvem du skal snakke med, uten å nevne det å ta opp telefonen og faktisk få til et møte.

Her har vi gode nyheter: vi gjør det for deg!

Våre kommunikatører er gode på å ta opp telefonen. Gode på å ta den gode samtalen, og snakke på vegne av kundene våre, og deres gode formål.

Så la oss hjelpe deg å få til et møte med de som har et ønske om ressurser for å hjelpe. Hvert møte kan lede til et langsiktig samarbeid som gjør en forskjell. La oss åpne døren for deg.

Synthetic rubber, Automotive tire, Table

Vi setter oss et mål om antall møter samt avtaler videre prosess, blant annet om dere ønsker å ha oss med i møtene (det er ikke alltid like enkelt å selge seg selv).

Så er det bare å ta opp telefonen, åpne døren og invitere til dialog på deres vegne.

Hvordan kan vi hjelpe deg med å finne sponsorer?

Vi starter med et planleggingsmøte der vi ser på bedriftssponsorkonsept og potensielle bedrifter som kan være aktuelle som sponsorer for dere.

Vi setter sammen noen punkter om dere som organisasjon, målsetninger og forslag til en sponsoravtale, går gjennom samtalemanus og potensielle spørsmål som kan oppstå i samtalen.

Rådgivning

Produktsalg, møtebooking, bedriftsfadderskap og sponsorater

Det finnes flere måter å øke inntektene med aktiviteter rettet mot bedriftsmarkedet.

Vi bistår gjerne med å selge inn bedriftskonseptet ditt og har hatt suksess med flere ulike modeller. Vår B2B-avdeling er alltid klar for å ta på seg nye og spennende prosjekter! Ta kontakt, så snakker vi om de ulike mulighetene som finnes for deg.

Kampanjer

Hand, Table, Smile, Gesture

Pleie

Eksisterende gave

Bygg opp lojaliteten blant de som støtter saken allerede. Ta godt vare på dem, begrens frafall og gi dem mulighet til å bidra med mer.

Partnerskap

Bedriftssamarbeid

Skaff ressurssterke støttespillere for å løfte innsamlingsarbeidet til et nytt nivå. Inviter til dialog og dyrk de gode relasjonene.

Påfyll

Nye givere

Nå ut til flere som bryr seg og vil støtte din sak. Sikre kontinuerlig påfyll av givere og gi folk en god følelse av å bidra.